CURSES DE MUNTANYA
Esports 15/11/2019

Anna Comet, més a prop de la victòria final a l'Everest Trail Race

La catalana podria guanyar la prova per tercera vegada aquest dissabte

Ara
1 min
Anna Comet, més a prop de la victòria final a l'Everest Trail Race

BarcelonaCinquè triomf consecutiu d'Anna Comet a la categoria femenina de l'Everest Trail Race. La catalana podria aconseguir aquest dissabte el seu tercer triplet de victòries, després de guanyar les edicions 2014 i 2015 d'aquesta exigent prova.

Comet no ha defallit malgrat que era l'etapa reina. Un total 32 km des de Phakding fins a Tyangboche amb un desnivell positiu de 2.850 metres i 1.650 metres de descens. I el més important: més de la meitat de l’etapa a la línia o per sobre dels 4.000 metres d’altitud. Comet ha liderat la prova, per davant d'una Nuria Domínguez que ha patit problemes a la motxilla però ha acabat segona. La seva rival, Manu Vilaseca, amb qui competeix frec a frec per la segona posició final, arribava 3 minuts més tard.

En categoria masculina, la victòria per cinquè dia consecutiu l’ha signat l’atleta local Suman Kulung, que ha demostrat el control que té sobre el terreny a l’Himàlaia del Nepal. Miguel Heras manté el quart lloc a la general després d’arribar segon a meta. Demà es viurà l'última etapa de l’Everest Trail Race by The Elements entre Tyangboche i Lukla amb 29 km de recorregut i 4.572 metres de desnivell acumulat.

stats