Esports 16/02/2020

L'Atlètic Balears suma un punt vital a Coruxo

El conjunt blanc-i-blau és més líder i avantatja ja de 4 punts el segon classificat

L'Alètic Balear suma un punt vital a Coruxo

PalmaL'Atlètic Balears ha sumat un punt importantíssim al camp de Coruxo (1-1) i augmenta el seu avantatge com a líder del grup I de la Segona Divisió B. Després d'un partit travat i en què el conjunt blanc-i-blau no ha aconseguit imposar el seu joc, el gol de Tony Gabarre permet als de Mendiola sumar un punt vital en un dels camps més complicats de la categoria.

Després d'una primera part densa en què cap dels dos equips ha aconseguit tenir el control ni crear ocasions de perill, el començament de la segona part ha estat decisiu. 10 minuts després del descans, l'Atlètic Balears s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Tony Gabarre després d'una gran jugada d'estratègia. L'alegria ha durat poc al conjunt balear, ja que 5 minuts més tard els gallecs han empatat el partit des dels onze metres després d'un penal comès per Peris.

Després de l'empat, el conjunt balear no ha aconseguit recuperar el control del partit i el Coruxo ha intentat marcar el gol de la remuntada, sense fortuna.

Amb aquest punt, i gràcies a la derrota de l'Eivissa -segon classificat-, l'Atlètic Balear augmenta l'avantatge i consolida la seva posició al capdavant de la classificació.