Espanyol
Esports 06/01/2014

Abraham: "Des de la banqueta vaig veure les mans molt clares"

El migcampista de l'Espanyol, però, demana passar pàgina i centrar-se en el partit de Copa contra l'Alcorcón

Efe
2 min
Abraham en roda de premsa / RCDE

Sant Adrià del BesòsAbraham González ha afirmat aquest dilluns al matí, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, que des de la banqueta va veure "les mans molt clares", en referència a l'acció del futbolista de l'Osasuna Oier en el temps afegit, que l'àrbitre no va castigar amb penal i que hauria pogut donar l'1-1 a l'Espanyol.

De tota manera, el futbolista blanc-i-blau ha apuntat que les mans "no sé si van ser voluntàries o involuntàries" i ha preferit girar full: "Són circumstàncies que es donen en el partit. No podem pensar en això ni donar-hi més voltes i cal centrar-se en l'Alcorcón".

Abraham ha insistit que, encara que va ser "una llàstima perdre i l'equip està fotut per la derrota", ara no s'ha de "mirar enrere, són coses que a vegades passen al futbol". És més, el jugador està convençut que a Pamplona l'Espanyol "no va merèixer perdre".

El migcampista es queda "amb l'actitud de l'equip contra l'Osasuna, estem contents pel joc". La seva prioritat és l'Alcorcón, als vuitens de la Copa del Rei. En aquest sentit, el blanc-i-blau ha confessat que es tracta d'un partit especial per a ell, ja que va militar en aquella entitat de 2011 a 2013. "Des que vam passar l'eliminatòria tinc moltes ganes que arribi, anar allà i jugar. Li tinc molt d'afecte a aquest club. En destaco la seva intensitat, sobretot a casa seva, ens hem de contagiar d'ella perquè si no és un equip que et pot passar per damunt i t'ho fa passar malament".

A nivell personal, el futbolista, que firma la seva primera temporada a l'Espanyol, ha explicat que durant el partit d'ahir a Pamplona es va trobar "bé, millor del que es pensava". Feia un mes que no jugava en Lliga: "Vaig acabar content amb el partit que vaig fer", ha assegurat.

stats