FUTBOL
Esports 31/03/2019

El retorn de Zidane ja es comença a notar: el seu fill, Luca, titular per davant de Keylor

Els blancs han patit per guanyar l'Osca al Santiago Bernabéu i s'han imposat 3-2 amb un gol al 89'

Ara

BarcelonaLes factures que Zinedine Zidane es cobrarà de Florentino Pérez per haver accedit a tornar a un Reial Madrid sense pràcticament opcions a res aquesta temporada ja es comencen a notar. L'entrenador francès ha sorprès amb el seu onze contra l'Osca apostant pel seu fill Luca Zidane com a porter titular per davant de Keylor Navas, un futbolista sovint infravalorat al conjunt blanc (Thibaut Courtois està lesionat). Luca ha encaixat dos gols en un triomf agònic del Madrid, que ha patit per guanyar el conjunt aragonès al Santiago Bernabéu i que s'ha acabat imposant 3-2 amb un gol de Benzema al minut 89.

Després del partit, així ha argumentat Zidane la titularitat del seu fill: "El Luca és el tercer porter, Courtois està lesionat i Keylor venia de jugar amb la selecció i li hem volgut donar descans". Zidane ja havia deixat caure en la roda de premsa prèvia al partit que podria fer canvis a la porteria.

L'entrada de Luca, que tot just ha jugat el seu segon partit amb el primer equip del Reial Madrid després d'haver debutat l'any passat a l'Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real, no ha sigut l'única sorpresa de Zidane, ja que el tècnic francès també ha posat de titular el jove extrem Brahim Díaz. L'experla del Manchester City va arribar al conjunt madrileny al mercat d'hivern, a canvi d'uns 17 milions d'euros.