Publicitat
Publicitat

Eurolliga

Xavi Pascual: "El primer partit sempre té molta importància i és molt difícil de jugar"

L'entrenador adverteix del potencial del Galatasaray

Xavi Pascual, entrenador del Barça, ha analitzat l'eliminatòria dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Galatasaray. "Arribem bé a aquest quarts de final i, amb l'ajuda de tots, hem de fer bo el factor pista. El primer partit sempre té molta importància i és molt difícil de jugar perquè l'equip local sempre té molta pressió", ha explicat.

"El Galatasaray té una plantilla molt llarga, que ha anat creixent amb les lesions. Carlos Arroyo porta el pes de l'equip, però tenen un gran talent i equilibri", ha dit. "És un equip que ha anat de menys a més i que arriba al Palau Blaugrana en el millor moment de la temporada", ha explicat.

"Casi sempre som favorits. Moltes vegades amb coneixement i moltes vegades amb desconeixement del rival. El Galatasaray ha jugat poques vegades els quarts de final, però això no vol dir res i és un rival molt complicat", ha assegurat.

"No podem pensar en el 2-0 fins que no guanyem el primer partit. El primer partit marcarà tota l'eliminatòria", ha assegurat.

"No és una sorpresa jugar a les set perquè gairebé cada any ens passa. Sóc dels romàntics que pensa que els horaris han de ser els mateixos perquè això ajuda als espectadors", ha opinat.

"Si l'entrenament va normal, Brad Oleson estarà aquesta dimarts per jugar", ha avançat el tècnic, que ha recordat que tindrà tots els jugadors disponibles.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF