Publicitat
Publicitat

BARÇA

Subies, president de la Federació Catalana de futbol: "El Barça fa una gran feina social"

El màxim responsable de l'entitat ha parlat sobre la sanció que la FIFA ha imposat al club blaugrana al programa 'Esports en xarxa' (La Xarxa)

El president de la Federació Catalana de futbol, Andreu Subies, ha parlat sobre la sanció que la FIFA ha imposat al Barça al programa 'Esports en xarxa' de l'emissora La Xarxa: "És una problemàtica que ara ha afectat a l'equip blaugrana, però que pot afectar a qualsevol club català. Des de la Federació Espanyola em van avisar que això passaria. Dissabte ens vam reunir amb el Barça per preparar una apel·lació conjunta amb el club i la Federació Espanyola de futbol".

Subies també ha parlat de com ha afectat la noticia al president del Barça, Josep Maria Bartomeu: "Aquest matí he estat a Madrid amb Josep Maria Bartomeu i Angel Maria Villar, crec que és molt important que ens defensem tots junts. He vist preocupat al Sr. Bartomeu. Entre tots, si algú ha fet alguna cosa malament, o no hem estat prou al cas, ens hem de defensar i espavilar-nos", ha comentat el president de la Federació Catalana de futbol.

"Tots tenim part de culpa i responsabilitat, el Barça, la Federació Catalana i la Federació Espanyola. En el cas de la Catalana per la benevolència. Arribats a aquest punt tens dues opcions: o deixar sense jugar a 12 mil jugadors o tramitar la seva llicència. Nosaltres hem tramitat les llicències. Per aquest article 19 tots els immigrants són iguals. Molts compleixen la reglamentació, però d' altres no" ha explicat Subies. "El tema és que va haver una denuncia que el Barça va rebre al 2013. Després d'aquesta queixa oficial, la FIFA demana al club tots els expedients dels jugadors extrangers des del 2004 fins al 2013", ha afegit.

El president de la FCF ha explicat que "cada setmana tenim problemàtiques amb molts clubs. La reacció del Barça és normal perquè tenen un problema molt important". A més, Subies ha deixat clar que l'entitat que ell presideix, tot i no tenir una responsabilitat directa, està vinculada a aquest cas: "El Barça el que fa és intentar donar una solució en aquest embolic. Cadascú té la seva responsabilitat. Els implicats són la Federació Espanyola i el Barça, no la Catalana. Tot i dur a terme correctament la nostra feina, no podem negar la responsabilitat com a entitat vers el problema i al club català. El Barça fa una gran feina social", ha conclòs Subies.

Històries de superació esportiva