Publicitat
Publicitat

ESPANYOL

Stuani: "Ara és el moment de treballar i sacrificar-nos més"

L'uruguaià afirma que pot entendre el disgust dels aficionats pels mals resultats

El jugador uruguaià de l'Espanyol Christian Stuani ha parlat en roda de premsa mostrant-se especialmentautocrític amb el partit contra l'Almeria, recordant que l'equipes troba immers "en una ratxa negativa" i que és el momentde "baixar el cap i de donar el màxim per revertir lasituació".

El davanter ha assenyalat que "l'equipno té por" al que queda de campionat i ha insistit en"centrar-se en això com més aviat millor. En els últimspartits no hem pogut sumar tants punts com voldríem i això fa quetot se’ns estigui complicant. Per això que cal treballar isacrificar-nos més. Lamento haver deixat l'equip amb deu perquè, deno haver succeït això, hauríem guanyat. Era un partit travat peròel teníem controlat. Ara hem de pensar ja en aconseguir una novavictòria".

El jugador blanc-i-blau ha apuntat quela situació actual "és més responsabilitat nostra que deltècnic. L'única manera que tenim de sortir d'això és estar totsjunts. No volem arribar a l'última jornada amb 41 punts i mirantaltres resultats. Cal buscar més punts per tenir la tranquil·litatde que seguirem a Primera Divisió".

Stuani també ha compartit "eldisgust dels aficionats" i ha expressat la voluntat del grup de"tornar a la dinàmica positiva per animar la gent. Hi havegades que les coses no surten com un voldria".

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF