Rafel Nadal no considera prioritaris els Jocs Olímpics de 2020

El tennista mallorquí assegurà que no té “gens de por” de la retirada

El tennista Rafel Nadal va dir en una entrevista al canal #Vamos de Movistar que no té “gens de por” del moment de la seva retirada, però que confia que “no sigui prest”, i va afegir que no veu els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 “ni com a meta ni com un objectiu prioritari” a la seva carrera.

Retirar-se suposarà “un canvi dins de la meva vida, però ara mateix no em veig en aquesta situació. Jo ho sabré, ho sentiré quan arribi el moment”, va dir, segons recull l’agència Efe.

Pel que fa a les properes olimpíades, “he tingut la sort de competir en plenitud de condicions a dues. Em vaig perdre la de Londres, a les de Rio vaig arribar-hi just, però hi vaig aconseguir medalla, i a Pequín també”, va recordar Nadal, qui assegurà que, si bé li agradaria tornar a participar-hi, no és la seva obsessió.

L’actual número 2 del món no comparteix la idea que quan abandoni hi haurà un buit dins el tennis estatal. “Hi haurà un altre Nadal, segur; si jo ho he fet, ho faran altres, i jo em consider normal”, comentà abans de reconèixer que la seva carrera tennística serà “difícil de poder igualar”. Amb tot, suposa que en un futur arribarà algú que podrà superar-lo.  

Quant a la temporada que just ha acabat, Nadal confessà que no pot estar-ne content perquè ha passat per moments difícils. “Els resultats han estat molt bons quan he competit i he tingut opcions de guanyar pràcticament tots els Grand Slams, però he competit menys i he tingut més problemes físics dels que m’hauria agradat”, va resumir.

Respecte de l’any 2019, va confiar que pugui fer una bona preparació i que així el cos resisteixi “un poc millor” la resta de la temporada.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF