Publicitat
Publicitat

Ràdio Mallorca engega la campanya 'Sense respecte no hi ha joc'

Realitzarà dues xerrades a dos col·legis de l'illa amb l'objectiu de lluitar contra el racisme i la discriminació en el futbol

La lluita contra el racisme i la discriminació en el futbol és l'objectiu de la campanya 'Sense respecte no hi ha joc', engegada pel grup mediàtic Cadena Ser, que a Mallorca s'iniciarà amb xerrades a diferents col·legis de l'illa.

Ràdio Mallorca ho farà a través de dos programes especials de Ser Deportivos Baleares, dirigit per Jaume Ginard, a més de 1.000 alumnes mallorquins.

Un es durà a terme aquest dimarts, 21. Coincidint amb el Dia mundial de la discriminació racial, s'emetrà un programa especial a les 11.30 h a l'auditori del col·legi Santa Mònica de Palma. L'altre serà el dijous 23 a l'auditori del col·legi Àgora Portals International School de Calvià.

En tots dos actes, hi haurà la presència de personalitats del futbol com l'assessor esportiu del RCD Mallorca, Iván Campo, i el conseller delegat, Maheta Molango, a més de l'àrbitre professional Pedro Sureda Cuenda; el jugador brasiler del Palma Futsal Attos Medes da Silva i l'actual director esportiu del Palma Futsal, José Tirado, entre altres convidats.

Etiquetes