Esports 22/07/2018

El RCD Mallorca guanya per 5-0 el Felanitx

Molt de públic s'ha acostat al Municipal de sa Pobla per seguir l'amistós

El RCD Mallorca guanya 5-0 al Fenalitx

PalmaEl Mallorca marca cinc gols al CE Felanitx, tots durant la segona part, en el primer partit amistós de la temporada que s'ha jugat diumenge horabaixa al Municipal de sa Pobla.

Els onze de la primera part: Miquel Parera, Joan Sastre, Javi Bonilla, Xisco Campos, Miguel Núñez, Ale Faurlin, Pablo Valcarce, Salva Sevilla, Àlex López, Carlos Castro i Lago Junior, han acabat amb el marcador 0-0.

No ha estat fins a la segona meitat quan s'ha mogut el marcador de manera gairebé vertiginosa.

El primer gol, en el minut 46, ha estat d'Abdon Prats i just tres minuts després el mateix jugador ha rematat de xilena i la pilota per molt poc no surt fora. El segon gol ha arribat després d'una acció per la banda esquerra del nou fitxatge, Sergio Buenacasas.

I aquest ha estat l'inici d'una bona ratxa. El mateix Buenacasas ha marcat el 4-0, just després del tercer gol de Stoichkov, a qui també li havia facilitat la pilota.

En el minut 88, Abdon Prats ha rematat una triangulació entre Buenacasas i Stoichkov i ha marcat el cinquè i darrer gol.