Quique Sánchez Flores: "Si vull que renovi el Pau? Vull els millors, i ell n'és un"

El tècnic ha matisat les paraules de Sergio García i ha deixat entreveure que vol que Pau López renovi

Abans de rebre el València, el tècnic de l'Espanyol Quique Sánchez Flores ha repassat alguns temes destacats de l'actualitat periquita. El preparador madrileny s'ha centrat en tres noms en contextos molt diferents. D'entrada s'ha referit a les paraules de Sergio García, que aquesta setmana demanava més minuts i assegurava que no ha tornat per jugar estones. 

"No em molesta que els jugadors diguin que volen jugar més. Prefereixo la rebel·lia a la comoditat. Entenc el context en què va dir les coses", ha afirmat Sánchez Flores, que ha deixat clar que els jugadors "no juguen pel que diuen, sinó pel que fan". El segon jugador a qui s'ha referit és al Pau i la seva renovació, que segueix en l'aire: "Si vull que renovi? Vull que aquí hi hagi els millors, i el Pau n'és un. Al club volem una plantilla que cada any creixi. Volem recuperar els grans jugadors que se'n van anar i retenir els bons que tenim". 

El preparador madrileny també ha respost a les declaracions del director esportiu, Jordi Lardín, que deixava clar que el Pau podria deixar de jugar en cas de no renovar: "La direcció esportiva es pot expressar com vulgui, al club tenim un context clar de la situació del Pau, i va més enllà de si renova o no. Estic absolutament tranquil passi el que passi".  

Sánchez Flores també ha parlat d'Óscar Duarte, que ha entrat en la primera convocatòria amb l'Espanyol després de vuit mesos d'haver patit una greu lesió al genoll al camp de l'Eibar: "Els partits que ha jugat amb la selecció de Costa Rica han estat importants perquè han estat exigents de veritat. Ha trobat l'espai per mostrar-se i segueix amb el seu creixement. Tot i que físicament encara no està al cent per cent, mentalment això li ha donat l'impuls que necessitem per recuperar al millor Óscar". 

Sobre al rival d'aquest diumenge, el València, el tècnic blanc-i-blau ha evidenciat que es tracta d'un gran conjunt que els suposarà un repte, ja que encara no ha perdut aquest curs: "Serà un partit molt dur, amb dos esquemes semblants, dos equips físics, que no ens deixarem espais, que voldrem robar i sortir, jugar ràpid, ocupar bandes, aprofitar pilotes aturades… Dos equips semblants en molts conceptes". I ha elogiat el seu tècnic, Marcelino García: "Quan es parla de grans moments d'equips, cal enfocar sempre els jugadors, i després, al darrere, els entrenadors. Cal referir-se a la trajectòria. Hi ha feina, disciplina, organització, calma: no és casualitat. Me n'alegro, hi tinc una bona relació". 

EDICIÓ PAPER 18/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF