Millora insuficient del CV Manacor

Els mallorquins perden el duel de cuers (3-0) contra el Río Duero Sòria a la Superlliga de volei

El  Conecta Balear  CV Manacor pren el pols i la tàctica a la  Superlliga  però no aconsegueix endur-se la victòria a casa. Aquest dissabte va encaixar la seva quarta derrota per 3-0 davant el Río Duero Sòria, malgrat que els dos primers sets varen ser ajustats i els de Manacor varen estar a punt d'aconseguir l'empat en el segon. L'equip de Jaume  Febrer  va tenir dificultat per connectar-se en el primer set, amb errors en la defensa i la recepció. No obstant això, en el segon set va demostrar una millora notable en l'atac i la defensa i més cohesió interna de l'equip. La sort, això no obstant, no es va posar tampoc de part de l'equip manacorí en aquest cas.

Els insulars tenien ahir una ocasió per endur-se els tres punts a casa, aconseguir la seva primera victòria i assaborir la tan necessitada confiança en aquesta estrena de  Superlliga . La sort i els encerts, però, no varen estar de la seva part i l'equip se n'ha tornat a casa amb la sensació d'estar fent tímids passos positius, encara que els resultats continuen sense figurar al marcador. L'entrenador Jaume  Febrer  va fer ahir alguns canvis en l'esquadra  manacorina i va optar per noves incorporacions a la pista. En el tercer set els de Manacor ja no aconseguien remuntar al mateix temps que el Río Duero Sòria mostrava de cada vegada més seguretat i efectivitat en el bloqueig i l'atac.

L'entrenador Jaume  Febrer  va afirmar al final del partit que "en cap moment hem entrat a jugar de debò, tot i la millora en el segon parcial, on hem tingut una oportunitat que no hem sabut aprofitar”. Es va mostrar crític amb el servei i l'atac del seu equip i va considerar que "no hem creat perill ni hem estat capaços de tancar els punts i això ens ha condemnat. Hem fallat massa en la recepció al principi, sense poder atacar de manera correcta i no hem sabut millorar aquestes situacions adverses que han fet que el partit se'ns escapàs”.

Tots dos equips necessitaven ahir una victòria per fugir del  fanalet  vermell i de la mala ratxa del començament de la lliga.  Els jugadors hauran de continuar millorant la defensa i l'atac i tancar alguns fitxatges a l'espera d'assaborir els èxits tan necessitats en aquest moment.

FITXA  TÈCNICA :

RíO DUERO SÒRIA - CONECTA BALEAR  CV MANACOR: 3-0.

PARCIALS: (25-21), (25-23), (25-13)

ALINEACIONS:

RíO DUERO SÒRIA: Vega, Salcedo, Sevillano, Méndez,  Vinuesa Híster

CONECTA BALEAR  CV MANACOR:  Meléndez Chourio Filter Armesto , Gallego i Català

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF