Mariona Caldentey i Joan Reinoso apadrinen la XVII Gala de l’Esport

Tots els joves esportistes coneixeran de primera mà l'experiència de destacats referents de l’esport mallorquí

La jugadora de futbol femení del FC Barcelona Mariona Caldentey i el ciclista Joan Reinoso han estat els esportistes d’elit que han apadrinat aquesta dissetena edició de la Gala de l’Esport, marcada per una gran presència de l’esport femení i
pel reconeixement a projectes socials sorgits des del món esportiu.
 
Tots aquests joves esportistes coneixeran de primera mà l’experiència de destacats referents de l’esport mallorquí com són la jugadora de futbol Mariona Caldentey i el ciclista Joan Reinoso, que han apadrinat aquesta XVII Gala de l’Esport. Mariona Caldentey juga actualment com a centrecampista al Futbol Club Barcelona a la primera divisió femenina d’Espanya i té en el seu palmarès quatre Copes de Catalunya, una Copa de la Reina i una Lliga. 
 
Mariona: “De vegades ens falta un referent femení. Quan jo era petita no hi havia tantes esportistes i crec que hem fet una gran passa en aquest sentit".
Joan Reinoso es dedica al ciclisme i és un clar exemple de perseverança i sacrifici: tot i patir lesions greus –l’any 2012, per l’impacte d’un llamp i després d’una duríssima recuperació–, l’esportista inquer va participar el 2014 en el circuit de natació de l’Ironman i durant la seva primera temporada com a ciclista ha aconseguit un 100% de victòries.
 
Reinoso: “Aquests premis són un sinònim que hem fet bona feina aquesta temporada i estic molt content amb el suport de la Federació Balear de Discapacitats i la Federació Balear de Ciclisme. Ser aquí avui és un luxe”.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF