Marcus Cooper rep el Premio Nacionales del Deporte de 2016

El mallorquí que ha obtingut el premi juntament amb els companys de piragüisme Saúl Craviotto i Maialen Chourraut confia que el seu esport "iguali o millori els resultats de Rio 2016"


El campió olímpic de piragüisme  Marcus   Cooper   Walz  (K1 1.000 m) confia que el seu esport "iguali o millori" els resultats de Rio 2016, on va aconseguir quatre medalles (tres de les quals eren d'or), després de rebre el Premio Nacionales del Deporte com a esportista revelació d'aquest any.

"Tant de bo puguem millorar o, si no, mantenir-nos, perquè a Rio ens va anar molt bé i podem presumir de ser un dels esports més forts. Anam per molt bon camí i els resultats continuaran sent molt bons", ha comentat al Palau del Pardo, on es varen lliurar els Premis Nacionals de l'Esport 2016.

Cooper ha indicat que l'equip de piragüisme, premiat també amb la Copa  Barçon  de Güell a la millor selecció de l'any, ja pensa en els campionats d'Europa i del món, encara que "l'objectiu prioritari és estar preparat per a Tòquio".

"És un enorme honor. Encara estic una mica nerviós. Aquest premi revelació sembla que està fet per a mi, per aquesta sorpresa i aquest resultat de Rio de Janeiro. És molt especial i estic molt orgullós", ha assenyalat.

L'esportista ha llançat finalment un missatge als joves que han començat a practicar piragüisme perquè "estableixin objectius ambiciosos i lluitin amb molta confiança".

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF