El Mallorca suma un punt de coratge contra l'Oviedo (1-1)

Un gol de Lago a la segona meitat talla la ratxa de derrotes al Carlos Tartiere

Juanmi Mas
Lago ha empatat a la segona part

PalmaEl Mallorca ha demostrat aquest diumenge que té dues cares molt diferents, amb un equip irregular que ha estat capaç d'aixecar-se després d'una primera part molt fluixa. Els homes de Vicente Moreno han perdut la possessió de la pilota massa aviat i no han tingut pràcticament cap opció per marcar. L'Oviedo tampoc ha fet mèrits per marcar però sí que ha trobat petroli amb un gol al minut 9'. Ibrahima ha tornat a mostrar que està en un moment dolç quan ha transformat un xut de Tejera, que anava molt desviat. Ibra ha ficat el cap per dirigir la pilota al fons de la xarxa i pujar l'1-0 al marcador.

La segona meitat no ha començat bé per a l'Oviedo que ha cedit una mica de terreny a un Mallorca més ofensiu. Als set minuts de la represa, un centre des de la dreta de Dani Rodríguez l'ha introduït a la porteria Lago Junior amb ajuda de Carlos Hernández. Era l'empat, 1-1.

El Mallorca era un altre i l'Oviedo també. Els barralets estaven decidits a fer el partit seu, com ha demostrat Vicente Moreno amb el canvi de Dani Rodríguez per Carlos Castro. En el cas dels asturians, Anquela ha retirat del camp Joselu per donar entrada al migcampista Javi Muñoz. Pedraza ha pogut avançar el Mallorca en una rematada de cap després d'una falta, però la pilota ha sortit fregant el pal.

El Mallorca ha tingut una oportunitat d'or en una contra molt clara en el temps afegit en la qual Aridai s'ha presentat tot sol davant el porter de l'Oviedo, que l'ha aguantat bé i ha aconseguit aturar una pilota que hauria significat la victòria mallorquinista. Al final, hi ha hagut repartiment de punts i els balears que tallen una ratxa de derrotes a domicili.