Esports 22/09/2019

El Mallorca perd a Getafe per 4 gols a 2

Els de Vicente Moreno han arribat a estar a només un gol, però el darrer d'Ángel Rodríguez ha sentenciat el partit

PalmaEl Mallorca ha perdut a Getafe en un partit en què els de Vicente Moreno han arribat a situar-se 3 a 0 per sota en el marcador. El conjunt mallorquí ha aconseguit sumar dos gols, però no ha estat suficient per girar el marcador.

En la primera part, el Getafe s'ha avançat en el minut 7 de partit. Bava Rahman, en e l'intent de rebutjar l'esfèric, ha enviat la pilota a l'interior de la seva porteria. Les situacions desafortunades no han deixat de succeir-se, ja que abans del minut 20 Salva Sevilla i Baba Rahman han hagut de sortir del camp per lesió i Moreno ha donat l'entrada a Kubo i Lumor.

El dos a zero ha arribat en el minut 32 per part de Jorge Molina des del punt de penal. El col·legiat ha interpretat penal de Sastre sobre Jaime Mata i Molina. El VAR no ha dit el contrari i el penal s'ha llançat. Després del descans, el Mallorca ha sortit amb força per remuntar el matx, però en el minut 62 Alla Nyom ha marcat el 3 a 0. Cinc minuts després el Mallorca ha encertat. Ante Budimir ha marcat el primer gol del conjunt de cap.

El 3 a 2 ha arribat en el minut 75, quan Budimir ha marcat de taló. El resultat s'ha igualat i el conjunt de Moreno ha lluitat per l'empat, però en el minut 84 el duel se sentenciava. Ángel Rodríguez ha ficat el darrer gol del partit i ha acabat amb un resultat de 4 a 2.