Esports 07/03/2020

El Mallorca guanya fora de Son Moix per continuar lluitant per la permanència

El conjunt de Vicente Moreno s'ha imposat a l'Eibar (1-2)

El migcampista japonès Takefusa Kubo, en una acció del partit.

PalmaEl Mallorca torna a somiar en la permanència després de guanyar el seu primer partit de la temporada fora de casa, i ho ha fet davant d'un rival directe com l'Eibar. El japonès Take Kubo, l'autor d'un gran gol, ha estat el protagonista de l'enfrontament. L'equip mallorquí ha començat amb molta força i la primera gran ocasió de gol l'ha tingut Cucho Hernández en el minut tres. Això ha fet que l'Eibar es despertàs i ha començat a pressionar i a generar perill a la porteria del Mallorca.

El primer gol dels vermells ha arribat minuts abans del descans, amb una acció a pilota aturada. En el minut 42, Dani Rodríguez ha aconseguit posar per davant en el marcador el conjunt mallorquí. L'Eibar ha reaccionat i a la segona meitat ha tret totes les forces per intentar empatar el partit. Els bascos han atacat cada vegada més i això ha fet que deixassin forats en la defensa.

El conjunt de Vicente Moreno no ha desaprofitat aquesta circumstància i en el minut 64 l'equip ha tingut l'oportunitat de tancar el partit amb una ocasió de Cucho que ha anat a fora. Ha estat quan el Mallorca s'ha tancat més en defensa que, en el minut 77, ha arribat el moment per a Kubo, el qual, rematant amb la dreta, ha culminat una gran acció de Pozo i ha marcat el segon gol de l'enfrontament.

El jugador de l'Eibar Pedro Bigas ha marcat en el temps afegit. Amb un 1 a 2, el Mallorca torna a l'illa amb una victòria que l'ajuda en la seva lluita per la permanència.