Esports 12/02/2017

El Mallorca guanya el Rayo i surt del descens (2-1)

Lago Junior i Culio han marcat els gols vermells a la primera meitat davant un conjunt madrileny que ha reaccionat tard

Culio ha marcat el segon gol del Mallorca de penal.

PalmaEl Mallorca respira. Els homes de Javier Olaizola s'han imposat al Rayo Vallecano per 2-1, un resultat que els permet sortir de la zona de descens i poder alenar. Almenys una setmana.

El Mallorca ha fonamentat la victòria a la primera part. Lago Junior ha estat l'encarregat d'obrir el marcador al quart d'hora de joc. Brandon, que ha tornat a dur el pes ofensiu de l'equip, ha assistit perquè el de Costa d'Ivori inauguràs el marcador. Cinc minuts més tard, Raúl Baena ha comès un penal sobre Juan Culio. El mateix futbolista argentí ha transformat la pena màxima.

El triomf del Mallorca semblava que no havia de córrer perill, però a la segona part el conjunt dirigit per Rubén 'Pipo' Baraja ha reaccionat. A la primera, no s'havia presentat. Dos minuts després de la represa un exjugador vermell ha tornat a reclamar la dosi de protagonisme que va tenir a la primera volta, quan va marcar el gol de la victòria del conjunt madrileny.

Àlex Moreno ha retallat distàncies amb una rematada de cap. La por i els pitjors presagis sobrevolaven Son Moix, però el Mallorca ha sabut patir i mantenir-se ferm. Els vermells sumen la sisena victòria de la temporada (la cinquena a casa), la qual els permet sortir del pou i quedar situats a la dessetena posició amb 28 punts, un per damunt de la zona de descens.