Esports 27/11/2016

El Mallorca cau per la mínima a Elx (1-0)

Els vermells han acabat el partit amb nou jugadors per les expulsions de Raillo i Pleguezuelo

Biel Company es lamenta per la derrota.

PalmaEl Mallorca ha caigut per la mínima davant l'Elx (1-0). Els vermells ho han intentat, però no s'han pogut sobreposar a un gran gol de Guillermo Fernández i, sobretot, a les dues expulsions que han marcat el duel, les de Raillo i Pleguezuelo.

La jugada determinant del duel ha estat el penal comès pel central andalús sobre Dorca ja a la segona part. Raillo ha vist la segona targeta groga. Però tot i que Edu Albacar ha estavellat el llançament des dels onze metres al travesser, els homes de Fernando Vázquez ja no s'han pogut refer del cop.

L'Elx ha sabut treure profit de la superioritat per marcar el gol de la victòria. Guillermo, de taló, ha empès la pilota a la xarxa des de l'àrea petita i ha culminat una jugada de Pedro.

Encara que l'equip d'Alberto Toril ha gaudit de diverses ocasions per ampliar l'avantatge, ha estat Dejan Lekic, el revulsiu de Vázquez, qui ha enviat la pilota al pal. El Mallorca no es volia rendir fins que, ja en el descompte, Pleguezuelo també ha vist la segona groga.

Fins al moment del penal, en el minut 63, el Mallorca ha sabut resistir. Brandon, acompanyat de Lago Junior, ha tornat a liderar les accions ofensives de l'equip, però no ha pogut mantenir el ritme.

Així, el Mallorca posa punt final a una ratxa de cinc partits sense perdre.