Esports 16/04/2017

El Mallorca perd a Saragossa i continua rodolant cap a la Segona B (1-0)

Els vermells no han sabut reaccionar després del gol a la primera meitat del conjunt aragonès

Campabadal cau després de l'entrada d'un rival.

PalmaEl Mallorca ha perdut a Saragossa i continua rodolant cap a la Segona Divisió B (1-0). Un gol del conjunt aragonès a la primera part ha estat suficient per tombar els homes dirigits per Sergi Barjuan, que continua sense guanyar després de dos partits a la banqueta vermella. El resultat deixa el conjunt mallorquí a la penúltima posició, amb els mateixos punts, 32, que el coer, el Mirandés.

El Mallorca ha tornat a demostrar, una jornada més, les mancances que l'han portat allà on és. Massa tou en defensa i sense contundència ofensiva. I és que la jugada més destacada de la primera part va ser un córner servit per Culio, que Ratón, porter local, va neutralitzar sense problemes.

Ángel ha estat l'autor del gol de la victòria aragonesa. Ha estat en un córner servit per Manu Lanzarote, amb el qual el pitxitxi del Saragossa ha aconseguit la diana.

A la segona part, el Mallorca s'ha estirat per cercar l'empat, però no ha trobat la manera de respondre. El Saragossa s'apropa a la permanència, mentre que el Mallorca veu com la caiguda continua sense que res la pugui aturar.