Publicitat
Publicitat

BARÇA

Pedro López Jiménez, vicepresident del Reial Madrid: "No tenim res a veure amb la sanció de la FIFA al Barça"

El també vocal de la Comissió de l'Estatut del jugador de la FIFA ha defensat la seva innocència i la del club madrileny en declaracions al diari 'AS'

El vicepresident del Reial Madrid i vocal de la Comisió de l'Estatut del jugador de la FIFA, Pedro López Jiménez, ha sortit al pas dels rumors que insinuen que ha estat el club blanc qui ha denunciat el Barça: "Ni el Reial Madrid ni jo mateix, com a membre de la FIFA, tenim res a veure amb el càstig que s'ha imposat al Barça", ha comentat el directiu de l'equip blanc en declaracions al diari esportiu 'As'.

López Jiménez ha explicat que "en cap de les dues reunions de la FIFA a les quals he assistit es va estudiar una possible sanció al Barça. Del que es va parlar va ser de la petició del club blaugrana perquè es donés la qualificació d'excel·lència a les acadèmies esportives, incloent-hi la Masia. A més, jo vaig votar a favor d'aquest reconeixement al planter del Barça", ha afegit el directiu del Reial Madrid.

El membre del club madrileny ha aclarit que "la sanció que s'ha imposat al Barça és responsabilitat de la Comissió de Disciplina de la FIFA amb la qual, afortunadament i amb el que està succeint, ni el Reial Madrid ni jo mateix tenim res a veure".

El directiu blanc i membre de la Comisió de l'Estatut del jugador de la FIFA, d'altra banda, ha trencat una llança a favor del Barça i la seva innocència: "Els grans clubs som els primers que treballem per protegir els joves en el món del futbol, però lamentablement és cert que existeix un mercat amb els menors i la FIFA està preocupada per això. No crec que sigui el cas de cap dels grans clubs europeus. Cal analitzar i reflexionar sobre la norma perquè ens ajudi a diferenciar els casos", ha explicat López Jiménez.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF