Esports 11/08/2019

El Llevant derrota 1-2 el Mallorca i guanya el Trofeu Ciutat de Palma

Els dos equips varen afrontar el darrer amistós de la pretemporada com un assaig definitiu abans d'enfrontar-se als més grans del futbol espanyol

El Llevant derrota 1-2 al Mallorca i guanya el Trofeu Ciutat de Palma

PalmaEl Llevant va haver de remuntar un 0-1 a la segona part del partit per poder guanyar el Trofeu Ciutat de Palma aquest dissabte a Son Moix davant del Mallorca, que ha sofrit la primera derrota (1-2) de la pretemporada. Dos dels recents fitxatges, Sergio León i Borja Mayoral, varen marcar els gols per al conjunt granota, mentre que el croat Ante Budimir ho va fer per als mallorquinistes.

Els dos equips varen afrontar el darrer amistós de la pretemporada com un assaig definitiu abans d'enfrontar-se als més grans del futbol espanyol. El primer error greu del conjunt granota al minut quatre va permetre que el Mallorca guanyàs avantatge. Budimir va aprofitar la indecisió entre el porter i el seu defensa per ficar el primer gol del vespre. Tot i això, el Llevant va demostrar des del principi que el seu objectiu era dur la iniciativa del partit.

L'equip de Vicente Moreno, impulsat per la gran il·lusió que transmeten els seus futbolistes i la grada després de pujar a Primera, va jugar una gran primera part, però el Llevant va sortir amb la lliçó ben apresa al segon temps i en només 12 minuts va capgirar el marcador. Aquest canvi va deixar descol·locat el Mallorca, que va voler reaccionar fent més esforços ofensius. Cada atac balear va tenir una resposta immediata per part dels visitants fins que va arribar el final del partit.