Lago Junior: "Sé que puc oferir molt més a l'equip"

El jugador del Mallorca arriba a la xifra de 100 partits amb la camiseta vermella i reconeix que tota la plantilla encara pot millorar el rendiment 

Lago Junior és una de les veus més autoritzades del club barralet. Des de la seva arribada, a l'hivern de 2016, de la mà de Maheta Molango, ha viscut el patiment de Segona amb un descens a la categoria de bronze i. 10 mesos més tard, la mel de l'èxit, amb el retorn de l'equip a la Lliga 1,2,3.

"Si miram les dades d'aquesta temporada, he aconseguit dos gols i una assistència; per mi, és poc, però estic content. Això és una lliga de 42 partits i no només podem valorar-ne l'inici. Queden molts partits i crec que encara tenc molt més per donar a l'equip, però de moment estic content amb el meu rendiment", ha explicat Lago Junior. 

Enguany torna a ser un dels jugadors més importants de l'equip de Vicente Moreno i diumenge va arribar a la xifra de 100 partits amb la camiseta vermella. "La veritat és que és un orgull haver pogut jugar 100 partits amb un gran club com el Mallorca i va ser una pena no poder celebrar-ho amb una victòria", ha subratllat.

L'africà ha repassat els 100 partits com a jugador del Mallorca i ha destacat una llarga lesió i el descens a Segona B com un dels pitjors moments, però també ha recordat l'ascens a Miranda per tornar l'equip al futbol professional.  

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF