Esports 11/03/2018

L'Urbia Palma Vòlei venç el Tarragona 3-0 i recupera el camí de la victòria

Aconsegueix la 19a victòria a la Superlliga i tres importantíssims punts que li permeten mantenir-se a la segona posició de la classificació

Una acció del partit disputat ahir a Son Moix entre L'Urbia Palma Vòlei i el Tarragona

L'Urbia Vòlei Palma recupera el camí de la victòria després de vèncer 3-0 el Tarragona. Els homes de Marcos Dreyer han jugat seriosament i han aconseguit sumar tres punts importants amb vista a les posicions de play-off.

L'Urbia Palma Vòlei  recupera la senda de la victòria

La lògica es va imposar a Son Moix malgrat el bon començament del conjunt català, que va aconseguir mantenir la igualtat en el primer parcial i va arribar a 8-9. Després d'aquests primers compassos de set, els balears varen començar a sentir-se més còmodes a la pista i, gràcies a la feina col·lectiva, arribaren a 17-11. Llavors, l'entrenador va voler llavors aprofitar per donar minuts als menys habituals, que varen fer una molt bona actuació. El primer parcial es va tancar finalment amb un clar 25-14.

La segona part va seguir el mateix camí, amb un Urbia variant en les rotacions però sempre molt centrat i molt seriós en defensa, independentment de qui hi hagués la pista. L'atac balear, liderat per Renzo Cairús, i la connexió entre Perini i els centrals, no va donar cap opció a un Tarragona que va intentar escurçar la distància debades. El segon parcial va acabar amb un 25-17 en favor de l'equip mallorquí.

El tercer set va ser el més igualat de tots, com va evidenciar el marcador (25-20). El Tarragona no es rendia i estava disposat a continuar plantant cara als locals. Malgrat això, el conjunt palmesà va aconseguir controlar el joc de principi a fi, gràcies a la gran tasca i participació de tots els jugadors de l'equip.

L'Urbia Palma suma així la seva 19a victòria en Superlliga i aconsegueix tres importantíssims punts que li permeten mantenir-se ferm en la segona posició de la classificació, mancant tan sols dues jornades per a l'inici dels play-offs. El proper repte dels mallorquins abans de la fase final serà el complicat desplaçament a Castelló, on s'enfrontaran a un agressiu C.V. Mediterrani. Necessiten acumular victòries per lluitar per la seva permanència a la SVM.