Històric triomf a Màlaga d'un Reus gairebé sense efectius (0-3)

L'equip de Bartolo ha fet el viatge amb tot just 12 futbolistes del primer equip

Ara
Els jugadors del Reus, celebrant el 0-1 a Màlaga

BarcelonaEl Reus Deportiu ha aconseguit un triomf històric al camp del Màlaga (0-3), sumant tres punts que no permeten a l'equip del Baix Camp abandonar la zona de descens, però demostra el compromís dels pocs jugadors que han quedat al club després d'unes setmanes en que el Reus gairebé desapareix.

El Reus de Xavi Bartolo s'ha vist obligat a completar la llista amb jugadors del filial, ja que només han quedat 12 jugadors del primer equip. De fet, el partit va estar a un pas de ser posposat després d'uns dies en que quatre jugadors del club han abandonat Reus en no cobrar. Els que han quedat, 12, encara no saben si es podrà acabar la temporada, amb el màxim accionista Joan Oliver buscant un nou comprador que afronti els cinc milions de deutes que ara mateix té el club.

El Reus, malgrat tot, ha jugat un gran partit, marcant el primer gol ja als 11 minuts, gràcies a Borja Herrera. Ben ordenat, el Reus ha tret de polleguera un Màlaga massa relaxat, que ha vist com a la segona part, Gus Ledes, de penal, feia el 0-2. Querol, un dels millors jugadors del partit, ha fet el 0-3 definitiu en els darrers minuts del matx.