El Govern convoca ajudes de 130.000 euros per a l'organització d'esdeveniments esportius

La Conselleria ha assenyalat que en queden excloses les entitats patrocinades per cases d'apostes o sales de joc

La Conselleria d'Afers Socials i Esports ha convocat ajudes per valor de 130.000 euros per a l'organització d'esdeveniments esportius d'alt nivell programats entre l'1 de novembre de l'any passat i el 31 d'octubre de 2020. El Govern ha assenyalat que queden excloses d'aquesta convocatòria les entitats patrocinades per cases d'apostes o sales de joc.

Segons Afers Socials i Esports, l'objecte de la convocatòria és donar suport als projectes que incideixin en la promoció de les competicions d'alt nivell mitjançant l'organització d'esdeveniments esportius a les Illes.

L'Executiu ha asseyalat que, per optar a les subvencions, els esdeveniments s'han de fer dins l'àmbit geogràfic de les Balears entre l'1 de novembre de 2019 i el 31 d'octubre de 2020. Els beneficiaris d'aquestes ajudes poden ser els clubs esportius, les federacions esportives constituïdes i inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de les Balears i les delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles.

La Conselleria ha informat que se subvencionen despeses com les derivades de l'organització de l'esdeveniment, les federatives d'inscripció i llicències o les que es deriven d'altres permisos i taxes requerits per dur a terme l'acte.

També es cobreixen, entre d'altres, les despeses per a l'elaboració de papereria, cartells, roba esportiva, pancartes, bosses i altres complements per al participant i el lloguer de les instal·lacions o espais necessaris per a l'esdeveniment.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF