La Federació Balear de Futbol dona suport a les ajudes per a Sant Llorenç des Cardassar

El president de la FFIB felicita la Fundació de la Caixa per haver donat un milió d'euros per ajudar a la reconstrucció de les instal·lacions esportives del municipi

La Junta Directiva de la FFIB, presidida per Miquel Bestard, ha donat suport a la iniciativa de solidaritzar-se amb el poble de Sant Llorenç des Cardassar a través de diverses vies. Entre elles, la del partit benèfic que es jugarà el dia 13 de novembre a Son Moix, organitzat per la Federació i el Mallorca.

Bestard va explicar a la Junta les gestions fetes i la voluntat de dur els millors futbolistes professionals de les Illes Balears per formar part de la selecció que s'enfrontarà al primer equip del Mallorca. Va dir que tots els convocats pels seleccionadors, Pep Lluís Martí i Pepe Gálvez, "han mostrat la seva disposició a jugar i a mostrar-se solidaris amb Sant Llorenç". Ara només s'està pendent del vistiplau dels clubs i, en el cas de Marco Asensio, de la selecció espanyola.

La FFIB treballa perquè l'esdeveniment de dia 13 sigui un èxit esportiu i de recaptació. Bestard ha dit que "hi ha empreses que s'han oferit per ajudar desinteressadament, com Air Europa i l'empresa Roig de Transports". Es faran més gestions per sumar altres empreses a la subvenció del partit, tot en benefici del poble de Sant Llorenç i de les famílies afectades per la riuada, que va causar 13 víctimes mortals.

Sobre les ajudes al club del Cardassar, que va sofrir greus desperfectes per les inundacions, el president va felicitar la Fundació de la Caixa per haver donat un milió d'euros per ajudar a la reconstrucció de les instal·lacions esportives del municipi, sobretot la del camp de futbol, que és la més afectada.

La substitució del recent desaparegut delegat del Comitè d'Entrenadors de Menorca, José Luis Gonzalo, ha estat motiu de debat i ha quedat clar que encara no s'ha pres cap decisió i que tindrà la paraula la Junta de Menorca.

Un altre punt de l'ordre del dia era el de la propera Gala del Futbol Balear de 2018, que tindrà lloc el 12 de novembre, al restaurant Son Termes, una convocatòria per a clubs, directius, tècnics, àrbitres i jugadors que tothom espera que tingui l'èxit multitudinari d'anys anteriors.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF