Esports 23/01/2018

Guardiola arriba a la seva primera final amb el City (2-3)

Els 'citizens' derroten el Bristol a la semifinal de la Copa de la Lliga

Els jugadors del Manchester City, celebrant el primer gol contra el Bristol

BarcelonaPep Guardiola ha arribat a la seva primera final com a entrenador del Manchester City. El seu equip s'ha classificat per la final de la Copa de la Lliga, després de superar el Bristol a les semifinals.

El City ha derrotat el Bristol en el partit de tornada (2-3), un rival que juga a la segona divisió anglesa. Al partit d'anada, els 'citizens' també havien aconseguit el triomf.

En un partit dominat per l'equip de Guardiola, Leroy Sane, amb un gol poc abans del descans, i el Kun Agüero han obert el marcador. Marlon Pack i Aden Flint han empatat el resultat, però Kevin De Bruyne ha assegurat el triomf amb un gol en el minut 96

El rival del City a la final sortirà del duel d'aquest dimecres entre l'Arsenal i el Chelsea, que es disputa a l'Emirates Stadium. Al partit d'anada el resultat va ser d'empat a zero.