Mavi García, Paqui Escandell i el club Xelska reben un homenatge

Cintia Rodríguez disputarà del 30 juliol al 6 d'agost l'europeu de Glasgow, en el qual tindrà un paper important amb el combinat espanyol 

Les esportistes de les Balears reben homenatges pels èxits aconseguits aquestes darreres setmanes. Elles han format part aquest dimecres d'un acte més del Palmadona, que ha tingut lloc al pati de Can Oms de Palma, amb la presència del batle Antoni Noguera, la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, tècnics i familiars.

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament va posar en marxa la tercera edició del seu programa de dona i esport, Palmadona, creat per conscienciar-nos de l'important paper de la dona en l'esport. Aquest any s'han duit a terme diferents actes per destacar el paper de la dona, i en aquest cas s'ha fet amb esportistes de luxe com la ciclista Mavi Cañellas, Paqui Escandell en ball i el Club Xelska i Cintia Rodríguez en gimnàstica. Totes han rebut l'homenatge de l'Ajuntament.

La gimnasta del Xelska Cintia Rodríguez es troba en un moment de forma extraordinari i a 23 anys acaba d'aconseguir recentment la tercera posició en l'exercici de terra, als Jocs del Mediterrani, que serveix per augmentar el seu palmarès i la història del club  Xelska, que dirigeix Pedro Mir. També han estat importants Natalia Ros, Eva Pérez, Marina Plomer, Celia Li González i Maia Llacer del club Xelska, que han obtingut el vuitè títol en el campionat espanyol. 

La pròxima aturada serà l'europeu de Glasgow, que es disputarà del 30 juliol al 6 d'agost, en el qual  Cintia Rodríguez tindrà un paper important amb el combinat espanyol. 

Cintia Rodríguez: "La feina de tota la temporada ja té resultats i tenc ganes de continuar així. La veritat és que em sent molt bé i el més important és que l'equip es pugui classificar per a la final. Després, en l'àmbit individual, tot el que pugui venir benvingut sigui però el que m'importa és fer les coses bé i tota la resta ja arribarà". 

També Mavi Garcia, de l'equip ciclista Movistar, ha rebut el reconeixement després d'un bon grapat d'èxits esportius aconseguits en triatló i ara, recentment, com a ciclista. Cal destacar la victòria de la contrarellotge de Lieja (Bèlgica) després de superar una lesió de clavícula.

Mavi Garcia: "La feina que feim és molt dura i que t'ho reconeguin és molt bonic. A curt termini, anirem d'aquí a dues o tres setmanes a Noruega i Suècia i després a França però, sobretot, l'objectiu principal és el mundial que enguany té un bon circuit per a mi".

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF