Publicitat
Publicitat

BARÇA

El Barça decreta tres dies de dol en record a Tito Vilanova

Es farà un minut de silenci en tots els partits on jugui un equip del Barça

El Barça ha decretat tres dies de dol en memòria de Tito Vilanova, mort aquest divendres després d’una llarga malaltia. Les primeres mostres de record s’han vist al Camp Nou, on des de divendres onegen en silenci les banderes a mig pal. La imatge de banderes a mig pal s’ha repetit a la Masia Vella, l’espai on es va formar en la seva etapa com a futbolista, a més de la Ciutat Esportiva i les altres instal·lacions del Club.

Durant el cap de setmana es repetiran les mostres de record cap a la figura de Tito Vilanova. Abans de l’inici del partit que enfronta el primer equip amb el Vila-real es guardarà uns instants de silenci a l’estadi del Madrigal i els jugadors lluiran braçals negres.

Els altres equips de les seccions i totes les categories inferiors del Club, tant en partits a les instal·lacions del Club com en partits a domicili, també faran l’homenatge previ al començament dels enfrontaments. En tots aquest partits i en els actes oficials durant els pròxims tres dies els membres de la Junta Directiva i els equips tècnics portaran un llacet negre a la solapa.

Els tres dies de dol conclouran amb la cerimònia religiosa que se celebrarà dilluns a la catedral de Barcelona a les 8 del vespre. Està previst que en el pròxim partit al Camp Nou es reti un minut de silenci, així com en la resta de partits que es disputin en els pròxims dies a les instal·lacions blaugrana, com el Palau blaugrana o el Miniestadi.

Històries de superació esportiva