HANDBOL
Esports 11/09/2019

El Barça pateix de valent per guanyar a la pista del Bidasoa (23-26)

Al descans a Artaleku el partit estava empatat (14-14)

BarcelonaEl Barça ha patit de valent per guanyar el segon partit de la lliga Asobal a la pista del Bidasoa Irun per 23-26. Els blaugranes, que jugaven dimecres per preparar el debut europeu aquest cap de setmana, han vist com l'equip basc aguantava durant 40 minuts. A manca de cinc minuts, però, l'equip de Xavi Pascual s'ha escapat fins al 20-25.

El partit ha començat de forma fulgurant amb el Bidasoa, que venia de guanyar a Lleó, posant-se per davant 2-1. Víctor Tomás (2) i Entrerríos han capgirat les coses fins al 5-7. Però l'equip local ha reaccionat, s'ha situat al davant per 12-10 i ha obligat Xavi Pascual a demanar temps mort. Aleix Gómez, amb dos gols, ha portat el partit al descans amb empat (14-14).

A la segona part el Barça s'ha mostrat més sòlid, amb un parcial d'1-4 i un altre de 0-3 que de mica en mica han permès al campió respirar tranquil.