L'Atlètic Balears es queda a mitges i empata (2-2) a Peralada

Els balearics paguen els errors defensius i es deixen empatar dues vegades

Atb
L'Atlètic Balears celebra un dels dos gols aconseguits Peralada

PalmaEl sistema d’aquest diumenge va ser el 4-3-3, amb un trívot més creatiu, amb Rovirola a la contenció, i a la creació el jove Pedro Ortiz i el capità Fullana, que ha marcat dos gols aquesta temporada. A la punta dreta Kike, a l’esquerra Canario i a la punta Nuha, gran novetat. La primera jugada de perill l'han creada Pedro Ortiz i Nuha a la frontal de l'àrea al minut dos en una bona paret que el porter s’avança per evitar la rematada del jove Ortiz.

L’ATB ha començat el partit sent dominador i seriós; als 15 minuts ha arribat la primera jugada de perill. Centre per la banda esquerra de Canario i Kike ha rematat fluix cap a les mans de Marc Vito. Es repetirien els protagonistes dos minuts més tard, al 17, en una claríssima ocasió de gol. Canario ha desbordat i ha centrat fort perquè Kike fes una bona rematada ben col·locat des del punt de penal buscant l’escaire. La pilota ha marxat fregant el pal. Una pena. En el minut 21, en una jugada que s’ha iniciat de treta de falta lateral, ha caigut als peus de Fullana i el seu xut amb l’esquerra ni el porter ni la defensa l'han poguda treure i ha acabat rebotant en Canario, que ha posat el peu i ha marcat el 0-1 . És el segon gol d'aquesta temporada del de Palència, que empata amb Fulli com a màxim golejador de l’equip fins avui.

I quan encara se celebrava el gol balearic davant els 15 aficionats desplaçats, el Peralada ha aconseguit empatar amb una jugada per la seva banda esquerra en què han agafat l’esquena a Expósito i ha acabat marcant Andzouana. Revés per a l’ATB, que havia estat millor, però que una setmana més veia com li marcaven gairebé seguit al seu gol. Tot i així, l’equip ho ha tornat a intentar. Ha estat millor que el seu rival la resta del partit, davant un Peralada que ha tocat molt la pilota amb un inspirat creador, Giorgi, que ha fet un gran partit organitzant el seu equip.

En el minut 24, Vallori ha rematat alt de cap després d’un servei de córner. Al 25, Rubén ha llançat un xut amb l’esquerra des del pic de l’àrea i per ben poc no se n'ha ant amunt. Amb l’1-1 i sense que el Peralada generàs més perill, s'ha arribat al descans. Ha estat un partit amb molta calor i s'han hagut de fer dues parades pactades (una a cada part) perquè els jugadors s'hidratassin.

A la represa, l’ATB ha sortit a guanyar el partit només començar, convençut de ser millor que el rival. En el 48, Nuha ha tingut una claríssima ocasió de gol en una bona passada a l’espai de Fullana que l'ha deixat sol. El de Gàmbia ha creuat bé però Mac Vito ha fet una gran aturada en el mà a mà i ha enviat la pilota a córner fregant el pal. L’equip no es podia creure que no pugés al marcador el gol. Una llàstima. Un minut més tard, novament Nuha ha tingut un bon xut escorat a l’esquerra fora. En el minut 52, Expo ha posat un gran centre i l'ha rematat de volea al primer pal dins de la xarxa de Vito el jugador Canario. Però el gol no ha fet pujar al marcador per fora de joc.

L’ATB volia i mereixia més. En el 54, Pedro Ortiz, que estrenava al costat de Nuha titularitat a la lliga, ha tret una falta amb rosca des de la dreta i no ha arribat a pentinar Vega, encara que la pilota ha fregat el pal de Vito davant la mirada de la defensa i la porteria que no hauria pogut fer res per evitar el gol, en cas d’entrar. Una altra ocasió perduda. En el 55, ha pogut marcar l’equip català en una bona passada de la mort de Moha, que Soni ha xutat fora, a porteria buida.

En el minut 69, ha arribat l'1-2. Bona centrada des de la dreta de Kike i rematada de cap a gol de Nuha. L’ex del Saguntí marcava el seu primer gol a la lliga amb l’ATB. Els últims 12 minuts els ha jugat Samuel Shashoua, que en cada jugada ha demostrat qualitat, regat i perill, i que ha estat molt inspirat. En el 79, el Peralada ha empatat el partit. Centre forta des de l’esquerra de Moha i entre Biel i Rubén no han aconseguit evitar que la controlàs Soni al segon pal i que l'afusellàs a Carl.

En els darrers minuts de partit ha entrat Marcos en lloc de Nuha. El de Pollença ho ha intentat amb un xut de fora de l’àrea a les mans de Vito i combinant-se amb Samuel, desequilibrant molt l’anglès. Al final, l’únic que ha buscat el gol de la victòria ha estat l’ATB, però no ha arribat i el resultat ha estat de repartiment de punts.