Esports 24/11/2019

L'Atlètic Balears perd a Getafe

Un gol d'Hugo Díaz en el minut 89 ha estat decisiu perquè els madrilenys guanyassin 1-0

Ara Balears
Hugo Díaz ha marcat en el minut 89.

PalmaL'Atlètic Balears ha perdut per segona vegada en aquesta temporada davant el Getafe B. Un gol d'Hugo Díaz en el minut 89 ha estat decisiu perquè els madrilenys guanyassin 1-0, després d'una primera part sense grans ocasions per a cap dels dos equips.

Una rematada de David Haro i un llançament de Jorge Ortiz a la mitja hora de partit han estat les úniques aproximacions dels balears. Xavi Ginard ha pogut enviar en el minut 33 a córner un tir dels locals.

En la segona part, l'ATB ha començat amb força i dos minuts després Gabarre ha tingut una oportunitat, malgrat que Marcos l'ha aconseguit desbaratar. A partir del minut 10 del segon temps, l'atac del Getafe s'ha intensificat però sense arribar a amenaçar la defensa dels 'balearicos'.

El travesser ha aturat un llançament de falta per part d'Hugo Duro en el minut 79 i Jorge Ortiz ha intentat respondre-hi sense èxit. Quan només faltava un minut per acabar partit, el jugador del Getafe Hugo Díaz ha aconseguit superar la barrera defensiva de l'ATB i ha marcat el gol que ha donat la victòria als madrilenys.