Esports 16/02/2019

L’At. Balears es desperta líder provisional

Un gol de Peris abans del descans permet somiar l’equip illenc durant unes hores

J.m

PalmaL’Atlètic Balears va aconseguir a Conca una victòria (0-1) que el situa com a líder en solitari del grup tercer de Segona B, gràcies al gol del lateral Peris abans del descans. Aquests tres punts serveixen per avançar el Vila-real a la taula classificatòria, almanco fins avui horabaixa, quan l’equip valencià jugarà el seu partit de la jornada 25.

Els homes de Manix Mandiola no guanyaven lluny de Palma des del mes de desembre passat, però un gol abans del descans al camp de La Fuensanta fica l’equip balear en una altra dimensió. Acabar com a líder permet que l’equip campió només jugui una eliminatòria d’ascens per pujar a Segona A.

Segona part

A l’hora del joc, Mandiola va fer entrar De la Espada per Nuha amb l’objectiu de donar més aire a la línia d’atac. A trenta minuts per al final, un xut tancat dels locals es va enverinar i Carl, molt atent, va enviar la pilota a córner. Dos minuts després, una gran acció de Fullana va acabar amb la rematada de Samuel, però un defensor del Conca va treure la pilota quan el porter ja estava batut. El temps afegit es va fer etern, però amb el xiulet final de l’àrbitre, els blanc-i-blaus dormiran a la part més alta de la classificació a l’espera del que faci el Vila-real.

L’entrenador de l’Atlètic Balears es va mostrar molt satisfet del rendiment del seu equip. “Era un partit que tenia les seves coses, hem sabut tapar-los bé. El Conquense ha començat molt nerviós i ha estat durant tot el patit així. Només ens ha fet passar pena al final, amb dues pilotes llargues, però hem fet un partit molt seriós i la victòria és justa”, va assenylar després del duel.

Content per la victòria, era una papereta difícil en un terreny complicat. Sobre la seva posició al lateral dret, Peris explicà que “havia jugat poques vegades en aquest costat al llarg de la meva carrera. És fàcil adaptar-se amb aquests companys”. Quant al gol marcat, “no és habitual, però ajuda per aconseguir el lideratge i tant de bo acabem la jornada així. Som realistes i estam més pendents de l’Hèrcules-Cornellà més que del Vila-real; allò que interessa és distanciar-se del cinquè”, remarcà.