Esports 27/10/2019

L'Atlètic Balears guanya 4-1 l'Inter de Madrid

És la setena victòria consecutiva dels 'balearicos', que han dominat tota la segona part del partit

Ara Balears

PalmaL'Atlètic Balears torna a guanyar, i ho fa amb un 4-1 contra l'Inter de Madrid a l'Estadi Balear. Aquesta és la setena victòria consecutiva dels 'balearicos', que han dominat tota la segona part del partit. Les baixes d'Aurtenetxe, Iturraspe i Manu Herrera han obligat Mandiola a alinear des de l'inici Borja San Emeterio, Xavi Ginaad i David Haro amb bons resultats.

En el minut vuit ha arribat la primera jugada per part de Jordan, que ha tirat a porteria sense èxit. Tot seguit, però, l'escocès ha tornat a intentar-ho i la pilota ha quedat a pocs centímetres del pal. Els atacs de l'Atlètic han estat continus. En el minut 24 Jorge s'ha desmarcat per l'esquerra després d'una deixada de cap de Gabarre i la pilota ha sortit disparada a pròpia porta. L'àrbitre ha concedit el gol a Jorge en l'acta. Ha estat el seu cinquè gol de la temporada.

L'Inter s'ha recuperat una mica i ha tocat molt el centre del camp generant perill per a ambdues parts però sense cap rematada davant un Vallori i Pedro Orfila imponents. En el minut 44 una centrada sense aparent perill de Nouman des de l'esquerra ha intenta controlar-la Peris, però ha acabat cedint-la dins l'àrea petita a Mancebo perquè afusellàs Xavi Ginard. Es rompia així la imbatibilitat de la porteria baleàrica.

Amb l'1-1 ha arribat el descans. A la segona part, l'Atlètic de Balears ha tret el seu millor futbol i ha generat múltiples ocasions de gol, però no ha estat fins al minut 50 que David Haro ha posat el 2 a 1 en el marcador amb un gol des de fora de l'àrea. El tercer gol no ha tardat a arribar. En el minut 67, amb una assistència de David Haro, Gabarre ha superat el porter i ha marcat. El punta aragonès duu set jornades consecutives marcant.

Cinc minuts després ha arribat el 4 a 1 definitiu. Amb una altra assistència de David Haro, Arturo ha sentenciat el partit en el minut 73. L'Atlètic ha tingut més oportunitats per augmentar la diferència amb l'Inter de Madrid, però els pals i Felipe ho han impedit.