Publicitat
Publicitat

COPA DEL REI

Ancelotti: "Quan jugues una final estàs obligat a no perdre. Esperem ser els millors"

El tècnic del Reial Madrid assegura que han entrenat els penals i diu que Cristiano no jugarà per evitar córrer riscos

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, ha parlat aquest dimarts abans que l'equip viatgi fins a València, on aquest dimecres s'enfrontarà al Barça en la final de la Copa del Rei. "Quan jugues una final estàs obligat a no perdre. No hem de pensar en això. Juguem una final i hem de fer el possible per guanyar-la. Sabem que en una final pot passar de tot i esperem ser els millors", ha comentat el tècnic dels blancs.

Preguntat per Cristiano Ronaldo, l'entrenador dels madridistes ha confirmat que el portuguès no jugarà a Mestalla. "Tenim la baixa d'alguns jugadors però aquest equip sempre ha reaccionat bé i s'ha sobreposat a les baixes. Perdem un jugador amb una qualitat enorme, però la baixa de Cristiano també fa que la resta de jugadors es motivin. Quan ell no ha estat al camp, també hem jugat bé", ha destacat Ancelotti, que ha explicat per què ha decidit descartar el davanter. "Cristiano no està disponible per jugar perquè no hem de córrer cap risc, ja que tenim altres partits importants durant la temporada. S'entrenarà al matí i després viatjarà a València per estar amb l'equip", ha apuntat.

Ancelotti ha assegurat que la baixa del portuguès no canvia res. "El plantejament del partit és intentar posar sobre el camp tota la nostra qualitat. El plantejament és el mateix amb Cristiano i sense ell. Intentarem jugar el nostre partit amb la nostra qualitat i la nostra identitat". Per al tècnic dels blancs, la lesió de Cristiano no es deu al cansament acumulat: "Cristiano no havia descansat fins ara perquè no ho havia necessitat. Ha tingut un problema, com li passa a d'altres jugadors".

Preguntat pel rival d'aquest dimecres, Ancelotti ha explicat quina serà la clau per guanyar: "El Barça ataca bé, té molt control de la pilota. Per guanyar el partit haurem de bloquejar aquesta virtut del Barça, el que significa que nosaltres haurem de tenir més control de la pilota. Hem competit molt bé contra ells. Hem d'estar concentrats durant tot el partit".

Finalment, Ancelotti ha dit que han entrenat els penals, però ha afegit que "en una final és una cosa psicològica, no tècnica".

Històries de superació esportiva