Publicitat
Publicitat

Barça

Alves: "Ens ho hem de prendre a broma i riure'ns d'aquests retardats"

El lateral brasiler ha fet referència a l'acció del partit en què li han llançat un plàtan des de la graderia i se l'ha menjat

Dani Alves ha estat contundent després del partit explicant l'acció en què s'ha menjat un plàtan a la gespa que uns aficionats li havien tirat. El lateral brasiler del Barça ho ha comentat amb aquestes paraules: "No canviarem això. Porto 11 anys aquí i són 11 anys amb la mateixa cosa. Ens ho hem de prendre en broma riure'ns d'aquests retardats".

L'acció s'ha produït al segon temps, en un servei de banda prop del córner. El jugador ha vist el plàtan, l'ha agafat, l'ha pelat i se l'ha menjat sense fer més escarafalls ni protestar a l'àrbitre, i ha esperat després del partit per comentar-ho obertament.

Així ho ha recollit l'àrbitre, Fernández Borbalán, a l'acta del partit: "Al minut 75 [...] s'ha llançat un plàtan des de la graderia que ha estat recollit per Dani Alves, menjant-ne un tros i llançant la resta fora del terreny de joc, reprenent-se el joc amb total normalitat".

Històries de superació esportiva

Etiquetes