Publicitat
Publicitat

Barça

Agustí Benedito: "Estic d'acord amb una reforma, però votaré 'no'"

L'excandidat a la presidència del Barça argumenta que el 'sí' significa "donar un xec en blanc a la directiva" i creu que s'hauria d'escollir entre diferents projectes

Agustí Benedito també ha estat un dels noms propis que ha anat a l'esplanada del Camp Nou per exercir el seu dret a vot en el referèndum. El qui va ser candidat a les anteriors eleccions a la presidència ha reiterat que vota 'no' malgrat estar d'acord amb el fet que l'estadi necessita una millora.

"Estic d'acord amb una reforma, però votaré 'no'. És un xec en blanc per a la directiva i crec que hauria de ser d'una altra manera, que s'hauria de votar un projecte més concret", ha dit Benedito a les càmeres de Barça TV. "Seria més oportú votar entre diferents projectes. Aquí només es vota el seu", ha afegit.

Per acabar, l'excandidat –i futur candidat a la presidència, tal com ja ha avançat més d'una vegada– ha tornat a demanar eleccions a final de temporada. "M'agradaria que el president Bartomeu mantingués la tradició del club de tenir presidents escollits pel soci. A veure si som capaços de tornar a fer-ho a final de temporada. Llavors sí, aquest projecte agafaria molta més força".

Històries de superació esportiva