Economia 10/06/2020

Tres hotels de la Platja de Palma, entre els que acolliran turistes en el pla pilot

També hi haurà dos hotels d'Alcúdia, i d'altre a Menorca, Eivissa i Formentera

Ara Balears
1 min
La Platja de Palma podria ser l'objectiu de la inversió en reconversió de zones turístiques.

PalmaD'aquí a cinc dies les Illes Balears començaran a rebre turistes arran del pla pilot que el govern espanyol ha aprovat aquesta mateixa setmana. Així, els turistes que arribin a les Illes a partir de la setmana que ve, que hi hauran d'estar com a mínim cinc dies, es podran allotjar en algun dels hotels que estan preparats per acollir-los. En total, a Mallorca n'hi ha tres a la Platja de Palma (Riu Bravo, Riu Concordia i Iberostar Cristina) i dos a Alcúdia i també n'hi ha d'altres a Menorca, Eivissa i Formentera, segons ha informat l'agència Efe.

L'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma ha celebrat ser una de les destinacions escollides per participar en el pla pilot. En un comunicat han destacat que la Platja de Palma és la zona turística de Mallorca més pròxima a l'aeroport i que té cinc quilòmetres de platja, cosa que permet mantenir la distància de seguretat entre les persones.

La presidenta de l'entitat, Isabel Vidal, ha assegurat que "la sanitat i la seguretat són el punt de partida per reprendre l'activitat turística" i ha recordat que Alemanya és el principal mercat turístic de la zona.

Cal recordar que el pla pilot de turisme de les Balears permetrà l'arribada de fins a 10.900 alemanys entre el proper dilluns 15 de juny i el 29 de juny, que es repartiran entre totes les illes, segons va explicar la presidenta del Govern de les Illes, Francina Armengol, aquest dimarts en una roda de premsa acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

stats