Economia 13/02/2020

Rafel Nadal es fa soci d'Abel Matutes Prats

El tennista manacorí compra un terç de Mabel Capital, una firma d'inversió en capital de risc fundada pel fill del conegut empresari eivissenc

Ara Balears
1 min
Rafel Nadal celebra el punt de la victòria.

PalmaEl manacorí Rafel Nadal no només exporta el seu negoci d'acadèmies de tennis –n'acaba d'obrir una a Kuwait–, sinó que ha entrat de ple en el món dels negocis. Ara, segons ha avançat El Confidencial, ha comprat un terç de Mabel Capital, una firma d'inversió fundada per l'eivissenc Abel Matutes (fill) amb Manuel Campos. Així doncs, dues de les personalitats més destacades –i riques– de Mallorca i Eivissa passen a ser sòcies.

De Mabel Capital en depenen societats de Matutes i Campos del sector immobiliari, esdeveniments esportius, la producció audiovisual i l'hostaleria, segons explica el diari digital. Fins ara Nadal era client d'aquesta firma i havia invertit en alguns projectes –sobretot immobiliaris–, però ara s'hi implica per crear una gestora de capital de risc que també treballaria per a tercers.

Abel Matutes Prats ha estat notícia fa poc perquè ha assumit la presidència del grup hoteler Palladium, càrrec que fins ara tenia el seu pare, que també nom Abel Matutes i és un empresari i polític especialment conegut dins i fora de les Balears. Per la seva banda, Nadal s'ha situat també fa poc al centre de la polèmica per la seva reacció davant les crítiques del batle de Manacor, Miquel Oliver, al tracte que ha rebut per part de les institucions illenques.

stats