Economia 22/06/2020

Pullmantur Creuers presenta concurs de creditors

La naviliera no ha pogut fer front als efectes de la crisi del coronavirus

Ara Balears
1 min
Creuers a la Bahia de Palma

PalmaLa naviliera Pullmantur Creuers presenta concurs de creditors a Espanya. L'estat d'alarma, el confinament, el tancament de les fronteres... La crisi del coronavirus deixa Pullmantur Creuers en una situació molt crítica i Cruises Investment Hòlding i Royal CaribbeanGroup (RCL) han sol·licitat la reorganització de la seva empresa conjunta, de la qual són propietaris en un 51% i un 49% respectivament, sota els termes de lleis espanyoles d'insolvència.

La junta directiva de Pullmantur ha pres aquesta decisió, a causa de l'impacte "sense precedents" de la pandèmia de covid-19. Malgrat el gran avanç que la companyia va fer per aconseguir un canvi el 2019, els efectes del coronavirus són "massa forts" perquè la naviliera els superi sense una reorganització.

Cal recordar que la companyia, que opera amb tres vaixells (Sovereign, Horizon i Monarch), va anunciar recentment la suspensió dels seus creuers fins dia 15 de novembre de 2020. Segons ha informat l'Agència Efe, als clients que ja hagin fet les seves reserves per navegar amb Pullmantur, se'ls oferirà l'opció de viatjar amb altres marques de RCL, incloses Royal Caribbean International i Celebrity Cruises.

stats