Economia 08/07/2019

Palma té més de 1.900 pisos amb un valor superior al milió d'euros

És la tercera ciutat que té més pisos per sobre d'aquest valor i només es troba per darrere de Madrid i Barcelona, segons el darrer informe de Precio Viviendas

Ara Balears
1 min
El pisos a Palma ja costen un 25% més que abans de la crisi immobiliària

PalmaEl nombre de pisos que tenen un preu superior al milió d'euros ha incrementat un 50% a Espanya en els darrers dos anys. Segons un informe de Precio Viviendas, a principi d'enguany a l'Estat hi havia 58.000 pisos que superaven aquesta xifra, enfront dels 38.000 que es van registrar a final de l'any 2017.

Segons ha avançat 'Última Hora', l'informe posa de manifest que a Palma hi ha 1.929 pisos que es troben per sobre del milió, una xifra que situa la ciutat en la tercera posició del rànquing. La majoria d'aquests habitatges són al centre. La ciutat que té més pisos per sobre d'aquest valor continua sent Madrid, amb un total de 31.196 pisos, i el segueix Barcelona, amb 19.990.

Una altra dada rellevant és que en només dos anys els pisos valorats en més d'un milió s'han incrementat un 35% a Palma. Aquest augment no respon a una major construcció, sinó a l'encariment generalitzat del preu de l'habitatge a la ciutat.

Dos altres llocs de les Balears que estan entre els 20 que més pisos tenen per sobre del milió són Eivissa i Calvià, amb 707 i 191, respectivament. Precisament a Calvià s'ha duplicat el nombre d'aquests pisos respecte de l'any 2017, quan en tenia un total de 86.

stats