Economia 30/07/2021

El preu del lloguer cau un 6,7% el juny a les Balears respecte el 2020, segons Idealista

En els darrers 30 dies, però, ha pujat un 1,1%

ARA Balears
1 min
Imatge d'un rètol de pis en lloguer en un portal de finca a Barcelona.

PalmaEl preu del lloguer ha caigut un 6,7% el juliol a les Balears respecte del mateix mes de l'any passat i ha quedat en 11,8 euros per metre quadrat, segons ha informat Europa Press a través de les dades del darrer informe de preus publicat pel portal immobiliari Idealista.

En canvi, en els darrers 30 dies el preu ha incrementat un 1,1%. L'augment en termes trimestrals ha estat del 3,6%. En el cas de Palma, la caiguda interanual del preu del lloguer ha estat del 5,5%, però s'ha incrementat fins als 11 euros el metre quadrat, un 0,2% mensual.

En l'àmbit estatal, la caiguda del preu del lloguer ha estat del 5,7% al juny respecte del mateix mes de l'any passat quedant en 10,7 euros per metre quadrat. En els darrers 30 dies, però, la caiguda s'ha atenuat i el preu només ha baixat un 0,1%.

Cal tenir en compte que la rendibilitat bruta de comprar una residència a Palma per posar-la de lloguer ha descendit enguany fins al 4,3%, segons va informar fa tres setmanes el mateix portal immobiliari. La capital mallorquina se situava així en la segona posició més baixa de l'Estat.

stats