Patronals
Economia 14/07/2022

PIMEM expulsa Pimeco com a soci de l'entitat per no pagar les quotes

La patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca n'hauria incomplert els estatuts reiteradament

Blanca Orell
1 min
El president de Pimem, Jordi Mora

PalmaLa patronal PIMEM ha fet la 44a assemblea amb l'assistència de 150 empresaris, per parlar de la situació financera actual de la federació i l'entrada de nous socis. Destaca, però, l'expulsió de la patronal del petit i mitjà comerç de Mallorca (Pimeco), per no haver pagat les quotes, segons ha informat Europa Press.

Des de la mateixa organització ja havien avançat a l'ARA Balears que l'assemblea ha aprovat la sortida de Pimeco per un tema "d'incompliment dels estatuts". Segons detallen, "aquest tema ve d'enrere".

Per això, "el comitè executiu va decidir que s'havia de procedir davant els fets i ahir l'assemblea ho va ratificar", ha afegit. Igualment, ha destacat que prèviament "s'havia intentat parlar" per solucionar-ho, però no ha estat així.

Els nous integrants de la patronal són PIMEM-Comerç, l'Associació Balear de Guies Turístics, Illescena, APAEMA i Gremi de Tintorers. L'acte també va comptar amb la participació de Laura Rahola, representant de la Comissió Europea a Espanya, la qual va explicar els mecanismes que Europa posa a disposició de les pime per a projectes empresarials amb finançament dels fons europeus Next Generation.

stats