Economia 12/07/2022

'Pimes amb elles i per a elles', el nou projecte per potenciar la contractació de les dones víctimes de la violència masclista

El Govern i PIMEM treballaran conjuntament per ajudar aquest col·lectiu

ARA Balears
1 min
La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i el president de PIMEM, Jordi Mora

PalmaEl Govern de les Illes Balears i PIMEM han presentat aquest dimarts el projecte 'Pimes amb elles i per a elles', una nova campanya que té com a objectiu afavorir la contractació de les usuàries del servei SOIB Dona dins el món laboral. Segons han detallat, a través d'una nota de premsa, aquest projecte està finançat per l’Institut Balear de la Dona, a través d’una subvenció nominativa de 10.000 € a la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca.

Amb l'objectiu de donar visibilitat a la realitat que viuen les dones víctimes de la violència masclista a les Illes Balears, la campanya constarà de 5.000 díptics informatius per a les empreses de tots els sectors d’activitat, a les diferents associacions de la federació, webinars i entrevistes específiques mitjançant xarxes socials i amb un espai informatiu i divulgatiu de la campanya específic.

Cartell del projecte

En la presentació, han detallat que el  projecte durarà mig any, fins al desembre, i anirà dirigit a empreses que necessitin contractar personal, en un moment de plena temporada turística i "molt oportú per fer contractacions". A més, han explicat, també que les empreses coneixeran els avantatges que comporta la contractació de dones víctimes, com bonificacions a la seguretat social, i fomentaran “els seus valors i la responsabilitat social corporativa, la qual cosa és molt important per a nosaltres, com marca l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 8”.

stats