Economia 26/01/2022

Negeruela preveu que la temporada turística del 2022 serà de "recuperació total"

El conseller també ha celebrat les noves condicions per viatjar de la UE que donen prioritat al certificat covid

ARA Balears
1 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha assegurat que la pròxima temporada turística de les Illes serà "intensa" i significarà "la recuperació total". Negueruela, amb aquestes declaracions, s'ha mostrat confiat, i ho ha fet a la inauguració de les jornades organitzades per l'Aetib, Identificació de noves competències en el sector turístic balear.

En declaracions a la premsa, el conseller també ha expressat satisfacció sobre les noves condicions per viatjar que han establert la Unió Europea i la Gran Bretanya recentment. El cas és que a partir d'ara s'impulsarà molt el requisit del certificat covid per davant la implantació de restriccions de mobilitat, com podien ser els semàfors que s'han vist els estius passats.

Negueruela també ha assegurat que aquestes noves polítiques ja estan mostrant canvis favorables a destinacions turístiques de l'Estat que estan en temporada alta. Segons ha explicat, aquests indrets ja han vist un increment de reserves.

Pel que fa a les previsions hoteleres, el conseller s'ha referit a les paraules de la FEHM, que varen assegurar que el febrer ja es començaria a obrir i que el març estaria oberta al voltant d'un 20%. Així i tot, també ha volgut destacar l'impacte positiu que tornin esdeveniments com la Challenge Mallorca de ciclisme, cosa que ens indica que "tornam a la normalitat".

stats