Economia 15/06/2021

La FEHM destaca l'interès del mercat alemany per les mesures anticovid dels hotels de Mallorca

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i representants del sector turístic s'han desplaçat a Frankfurt per explicar la situació de l'illa

2 min
La delegació mallorquina a Frankfurt conjuntament amb el touroperador alemany Der Touristik

PalmaLa presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera, ha ressaltat l'interès del mercat alemany per les mesures anticovid implementades pels hotels de l'illa per oferir estades segures als clients. Aquest dilluns una delegació del Consell de Mallorca encapçalada per la presidenta del Consell, Catalina Cladera, s'ha desplaçat a Alemanya. Conjuntament amb representants del sector turístic mallorquí, s'ha volgut explicar en primera persona com està la situació actualment a l'illa i, sobretot, mostrar Mallorca com una destinació segura.

En aquest sentit, a més de les característiques de la planta hotelera de Mallorca, la presidenta de la FEHM ha incidit en les diverses iniciatives per millorar en matèria de sostenibilitat i economia circular. També ha destacat la importància d'aquestes trobades per enviar "un missatge unificat i de cooperació publicoprivada" en una destinació tan important per a Mallorca com l'alemanya.

Per altra banda, la FEHM ha recalcat que el retard de la desescalada al Regne Unit fins al 19 de juliol "complica molt la temporada turística i compromet les obertures dels establiments que depenen del mercat britànic".

Per part seva, Catalina Cladera ha apuntat que "volem continuar sent la destinació líder per a mercat alemany". A més, ha fet esment que Mallorca continua sent la de sempre, però més atractiva i, a sobre, segura. La presidenta del Consell ha volgut deixar molt clar que les Illes han fet tots els deures perquè avui siguin una destinació i una aposta segura per acollir turistes aquest estiu. En aquest sentit, el director general de Planificació i Farmàcia del Govern balear, Nacho García, ha donat les darreres dades sobre la incidència acumulada a Mallorca la darrera setmana, amb 14 casos per 100.000 habitants.

Un altre tema molt important que s'ha exposat ha estat sobre la sostenibilitat del turisme a les Illes Balears. "El futur ha de ser sostenible o no serà", tornava a repetir Cladera, entenent que és un factor molt important per captar el mercat turístic alemany.

stats