Economia 23/07/2020

José María Vicens, reelegit com a president del Cercle d’Economia de Mallorca

Per primera vegada en la història de l'entitat, es renovaran els vint-i-cinc membres de la junta directiva

Ara Balears
1 min
José M. Vicens: “És l’hora de repensar el model”

PalmaEl Cercle d’Economia de Mallorca ha reelegit per unanimitat José María Vicens com a president de l'entitat. S'obre així un nou període de dos anys en què l'objectiu del Cercle serà continuar amb la tasca de millora i impuls de la societat balear i com a fòrum obert de pensament i debat.

El president José María Vicens, doctor en Medicina, especialista en Medicina Interna, expert en direcció i administració sanitària i planificació estratègica, ha assegurat en l'assemblea general anual d'estiu que “venen temps molt difícils i plens d'incerteses en gairebé tots els paràmetres d'aquesta crisi global, sanitària, econòmica i social". A més, Vicens ha volgut remarcar que els ciutadans de les Balears "han viscut o estan vivint, amb por, sofriment i perplexitat una experiència única. Amb aquest panorama, el Cercle d’Economia de Mallorca, fidel a la seva missió, en aquests moments renova el seu compromís fundacional de col·laborar activament amb els agents públics i privats per a la recuperació del benestar”.

Vicens continuarà al capdavant del Cercle amb una junta directiva que per primera vegada en la història renova els vint-i-cinc membres que en formen part per donar veu a representants de diversos àmbits i sectors professionals. Vicens ha agraït aquesta confiança i ha destacat, a més, que en temps “de tempesta estam tots més tranquils amb una tripulació experimentada i compromesa, entenent per compromís complir quan les circumstàncies es posen adverses”.

stats