Economia 25/06/2021

Les Illes ja representen el 40% de les reserves britàniques a tot l'Estat

Ahir dijous 24 de juny el govern britànic va incloure l'Arxipèlag en la llista verda del semàfor covid-19

2 min
L'obertura del mercat britànic es farà efectiva a partir del dimecres 30 de juny

PalmaTan sols ha passat un dia d'ençà que el govern britànic va col·locar les Illes Balears en verd, de manera que donà via lliure a viatjar a l'Arxipèlag, però ha estat suficient perquè les reserves per part dels turistes britànics cap a les Illes ja signifiquin el 40% del total que s'han fet des del país anglosaxó cap a l'estat espanyol. Cal recordar que aquest nou estadi en el qual es col·loquen les Illes entrarà en vigor dia 30 de juny. A part de no haver de presentar el certificat covid negatiu a l'arribada a les Illes, tampoc no suposarà que els turistes quan tornin al seu país no hagin de fer quarantena.

En el nombre de reserves, darrere de les Illes Balears s'hi troben les Canàries, amb el 22%. Li segueixen Andalusia i Catalunya, amb l'11%, i per acabar el País Valencià, que absorbeix el 10% de les reserves, segons ha assenyalat l'empresa de dades turístiques TravelgateX. Altres detalls interessants són els que envolten a la tarifa mitjana diària de les reserves, que se situa en els 165 euros i l'estança mitjana al voltant dels 4,6 dies. A les Illes, les zones amb més reserves britàniques són Sant Antoni de Portmany, Cala de Bou i Platja d'en Bossa a Eivissa i Magaluf i Alcúdia a Mallorca.

Les aerolínies preparen l'arribada de turistes britànics a les Balears

EasyJet i Ryanair han anunciat aquest divendres que ofereixen 20.000 seients més cada un per respondre la demanda dels turistes britànics per visitar les Illes Balears. D'aquesta manera, els residents del Regne Unit que vulguin visitar l'Arxipèlag en les pròximes setmanes compten amb un total de 40.000 places més als avions d'aquestes aerolínies per poder fer-ho.

L'eliminació de la quarantena obligatòria als britànics que visitaven les Illes Balears ha reactivat el mercat i les companyies adapten les seves ofertes a l'allau de reserves que s'han rebut en les darreres hores, per potenciar així la reactivació del sector turístic.

stats