Economia 23/11/2021

El Govern preveu regular els contractes de construcció d'HPP a causa de l'encariment dels materials

Totes les noves licitacions ja tindran un valor adaptat a la realitat dels preus

ARA Balears
1 min
La gerent de l'IBAVI, Cris Ballester, la presidenta de l'Associació de Constructors de les Illes, Fanny Alba i la seva gerent, Sandra Verger.

PalmaEl Govern de les Illes fa una primera passa per regular els preus dels materials de la construcció en l'obra pública. Aquest dimarts matí s'ha anunciat que totes les noves licitacions de contractes d'Habitatge de Protecció Pública (HPP) incrementaran el preu per adaptar-se a l'encariment dels materials que fa mesos que s'està produint. Alhora, també es preveu més marge de modificació del preu del contracte en vigor, segons s'ha especificat.

La gerent de l'Ibavi, Cris Ballester, s'ha reunit amb la presidenta i la gerent de l'Associació de Constructors de les Illes, Fanny Alba i Sandra Verger, per tractar el tema de les noves condicions que s'inclouran en les licitacions d'obres d'HPP.

Segons s'ha indicat, a partir de l'estat actual dels preus del subministrament dels materials de construcció i el seu marge de canvi, es preveu un increment del 20% dels preus dels contractes, tenint en compte que l'augment aproximat el dia d'avui és d'un 22%. Finalment, també s'ha comentat que en el cas que falti un material determinat, se substituirà per un altre de les mateixes característiques.

stats